2010. márc. 12.

PESTI Hírlap

No sziasztok! Milyen szépen borult be az ég, így előadásunk után 2 nappal. 
Az lenne a kérésem, hogy írjatok kulcsszavakat a sajat jelenetetekhez. Például van a Szerelem, s akkor: gyöngyvirág, kukac, temető. 3-4 et minimum, és küldjétek el nekem messengeren még péntek-szombaton.
Azért kellene ez, hogy mindenki lássa miről lehetne írni az újságba. Megtetszik valakinek egyik kulcsszó, s már tud is róla írni. S így témában maradunk. ( S maradva az első példánál, például gyöngyvirág: lehet írni a mérgező hatásáról, vagy hogy hogyan gyilkoltak vele, vagy hogy a tanítónő titokban gyöngyvirágot termel, hogy a papot megmérgezze, vagy hogy Liliom igazából jószÍvű és mindennap friss gyöngyvirágot rak a vázájába, amit eddig senki sem látott, vagy hogy Hacsek gumikalapáccsal locsolja a gyöngyvirágokat, vagy hogy stb. S mostmár látjátok kb milyen ujságot képzeltem el. Hogy Gábor milyet, nem tudom, de szerintem ilyesmit. Tehát témában maradva hülye, vicces pletykákkal.)

Akkor legyetek szívesek ezeket a címszavakat megírni péntek, max szombat délutánig, és neki kell fogni cikkírásnak is, mert minden ijedségre egy sör!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése