2010. okt. 25.

Visszapillanto

Szoval, miutan megkaptuk az osszetartos csapatos dicseretunket, batran megkerlek, segitsetek:) Az lenne, hogy irogassatok egyegy gondolatot, v akar tobbet is, hogy ugy rakodjon ossze a visszapillantos cikk, hogy mindenki legyen benne. Marmint, hogy ne csak egy nezopontbol.
Arrol kell irni, hogy a multev. Az elmult tanev, micsinaltunk, hol csinaltunk, miert csnaltunk, mennyit csnaltunk, mennyit buntettek meg azert...:) Ezt a napokba kerlek, mert a heten ossze kell rakjam. Aki abban is akar segiteni nagyon nagyon nagyon orulnek neki!

Koszi, hajra!

3 megjegyzés:

  1. A múlt év... hmmm. Nekem az első volt és hát ahogy akkor mondta azt hiszem Bogár " na bedobtunk a mély vízbe" valóban úgy is indult mert rögtön az első alkalommal ahogy bementem Gábor csak annyit mondott (persze miután bemutatkozott) "kell nekünk egy transzvesztita". Érdekesen indult :)) volt 2 hét az előadásig ment a munka ezerrel és nagyon jól éreztem magam. Ez persze az első előadás után is így maradt és mind a mai napig remekül érzem magam ha ezzel foglalkozhatok. :D

    VálaszTörlés
  2. Számomra a tavalyi év valamikor március vége fele kezdődött, amikor én naaagy-nagy örömmel jöttem a Maszkitóhoz és ők szívélyesen befogadtak. :D Aztán kezdődtek a próbák, megismerkedtem mindenkivel vagyis hát nah… hallottam mindenki nevét, de ahogy kimondták majdnem rögtön el is felejtettem, ez vagyok én… szóval megismertem a Vietnámozást és még sok más játékot, jártunk a térben stbstbstb. Egyszer csak jött az ODIF, kiderült, hogy én is kell oda menjek, mert Domi kificamította a térdét és be kell áljak helyette, előre huzakodtam tőle, de majd próbáltam helytállni. Jah és díszleteztünk, ami tetszett :D Na ott nagyjából megismerkedtem a csapattal.  Aztán….aztán hát mi is jött … nah teltek a napok s jött a vakáció:P Most ismét itt vagyunk és naaagy – nagy lelkesedéssel járunk színire, gyűjtjük a pontokat és rettegünk november végétől. Dióhéjban ennyi.

    VálaszTörlés
  3. Emlékszem, amikor nyolcadik végén mentünk iratkozni, kellett válasszak egy opcionális tantárgyat. Amikor meghallottam, hogy van színjátszó kör, arra gondoltam, hogy a többi nem érdekel, csak erre vagyok kíváncsi. Eltelt a nyár és megkezdődött az iskola. Kihirdették, hogy mikor lesz az első próba. Végig azon gondolkodtam, vajon milyen lesz. Megérkeztünk, mindenki bemutatkozott, elmondta mit olvasott a nyáron és elkezdtünk játszani. Fel sem tűnt, hogy elrepült az idő. Alig vártam a következő színit. Pár hét alatt sikerült mindenkivel megismerkednem, és nagyon jól teltek a próbák. Február környékén elkezdődtek a Pesti Mese próbái. Eljött az előadás napja, és örültem, mert úgy láttam, a közönségnek tetszett a darab. Előadtuk a Pest Mesét az iskola diákjainak, és szerintem tetszett is nekik.
    Teltek a hónapok és elmentünk az ODIF-ra. Sajnos ott már nem nyerte el a közönség tetszését az előadás, de mi nem szomorkodtunk.
    Elérkezett a nyár és a színinek is nyári szünete volt. De most már újult erővel indultunk neki a tanévnek, és bízom benne, hogy ez az év is olyan vidáman fog telni,mint a tavalyi

    VálaszTörlés