2009. dec. 22.

ó ijó ácijó vakáció, avagy bónusz színjátszókőr Andival, Tikával és Gáborral

Óh, mily jó, Áh, ccijó:-h: almáspite.
Sok hasbaütés, kilövés, bimbózás meg egyéb comizom, torokfejlesztő játék után a szinikör is vakációt kapott. Amellett, hogy takarítunk otthon, sütünk almáspitét, pogácsát, tésztát, mézeskalácsot, beiglit, tortát, karácsonyfát... díszítünk, kaptunk házifeladatot is. Január négyre mindenki kell jeleneteket hozzon megadott 20. század eleji drámaírók műveiből, és kellene szerezni ugyancsak ebből a korból (pontosabban 1890-1914) tárgyakat: ruhákat, eszközöket, iratokat, recepteket, néniket, bácsikat, gyümölcsöket (sunyiba italt is lehet...).
Szóval, mint Gábor otthon, mi sem henyélünk! Mondjuk ő megérdemli. A darabot sokan láttuk, - és Gábort is - megtapsoltuk, nemis egyszer, és lássuk még, nem is egyszer.
Na szóval... um... ez olyan Andis kezdés lett... nade ami most a legfontosabb, hogy tartanánk egy szinikőrt Andi vezetésével, ami 2009 utolsó színjátszóköre lenne

Tehát a különkiadásos színjátszókőr időpontja, amelyet (kis változással: ) Andi és Tika fog tartani (most derült ki, Gábor is lesz):
         29 kedd, 16:00 óra 
kéréseik
  • próbaruhátok legyen! (ne késni) 
  • megtanulni az alábi versecskét: 
    • TIK-TAK-TAK, TIKI-TIKI-TAK
      AZ EGÉRKE AZ ÓRÁRA FELSZALADT
      BAM! BAM!
      ÜT AZ ÓRA DÉLRE
      LEUGRIK A KISEGÉRKE
      TIK-TAK-TAK, TIKI-TIKI-TAK

(19:00 órától Minden jó, ha a vége jó c. előadás ismét)
Legyetek! Kellemes Ünnepeket kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése